Beurs Eigen Huis verbouwen

Realiseer je droomverbouwing!

Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Alle experts, de juiste adviseurs en de nieuwste trends onder één dak.

Bouwexperts en vergunningen

Een goede verbouwing, begint met een goede voorbereiding en een goede planning. Wat zijn je wensen, wat is je budget, wat is de deadline, wat zijn regels, welke vergunningen heb je nodig, etc. Goed om vooraf over na te denken en goed om je uitgebreid te laten adviseren. Op Beurs Eigen Huis kan je advies op maat inwinnen bij diverse experts: architecten, bouwadviseurs, financieel adviseurs en aannemers.

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je verbouwing is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Creëer je droomhuis

Bestel nu tickets en profiteer van de voorverkoopkorting.