Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

VERBOUWPLANNEN?

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Realiseer je droomverbouwing

Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Alle experts, de juiste adviseurs en de nieuwste trends onder één dak.

 

Bouwexperts en vergunningen

Een goede verbouwing, begint met een goede voorbereiding en een goede planning. Wat zijn je wensen, wat is je budget, wat is de deadline, wat zijn regels, welke vergunningen heb je nodig, etc. Goed om vooraf over na te denken en goed om je uitgebreid te laten adviseren. Op Beurs Eigen Huis kan je advies op maat inwinnen bij diverse experts: architecten, bouwadviseurs, financieel adviseurs en aannemers.

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je verbouwing is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken- en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

 

Creëer je droomhuis!

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel online je tickets met korting!

Bestel tickets

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

‘Groen’ droomhuis

Wil je bij je verbouwing gelijk duurzame en energiezuinige maatregelen treffen, dan is Beurs Eigen Huis ook the place to be. Je komt bijvoorbeeld alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, isolatiemogelijkheden, een goed klimaatsysteem en de mogelijkheden van verwarmen en koelen d.m.v. warmtepompen.

Ook op het sprekerspodium is aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Stichting Passief Bouwen geeft dagelijks een interessante presentatie over comfortabel en energiezuinig bouwen. Bouwkundig specialisten van Vereniging Eigen Huis vertellen meer over ‘Wonen in een superenergiezuinig huis’ en de Financieel specialisten geven advies over het ‘Financieren van Energiebesparing’.