Verrassend mooi licht

Langzaam gaan we richting de donkere dagen en lange avonden. En nu de dagen korter worden, veranderd ook de sfeer binnenshuis. Juist nu is het extra belangrijk om de ruimtes in huis goed verlicht te hebben. Helaas blijkt verlichting vaak nog het ondergeschoven kindje in het interieur en daar moet verandering in komen.


Studio Annebet Philips is een ontwerp studio uit Amsterdam met een focus op verlichting. De lichtontwerpen zijn vernieuwend, hebben een speels karakter en zijn echte eyecatchers voor uw interieur.

'I like it. What is it?'

Licht Studio Annebet Philips

Wat op het eerste gezicht niet lijkt op een lamp, is het toch echt! 'I like it. What is it?' is een zacht gebreid object met 2 LED lampjes aan de uiteinden. De eigenschappen van LED licht (namelijk dat de lamp koud blijft) maken het mogelijk deze lamp van het gebreide materiaal te maken. Deze geknoopte lamp is op te hangen of neer te leggen en het is zelfs mogelijk om de lamp zelf in een andere vorm te knopen.


De lamp wordt geleverd inclusief 2 LED lampen (elk 1-3 Watt).


Licht Studio Annebet Philips


Het 'I like it. What is it?'-knooplampje is er ook in een kleine versie. Ook dit lampje is op te hangen of neer te leggen en kan zelfs in een gewenste vorm worden geknoopt.


Licht Studio Annebet Philips

Beautiful Bulb

Beautiful Bulb is de naam van een serie lampen waarbij het ouderwetse gloeilampje centraal staat. Door de open structuur van de lampen, is het gloeilampje zichtbaar in plaats van dat deze wordt verscholen onder een lampenkamp. Daarbij zijn de lampen erg licht en direct aan het snoer op te hangen. De lampen zijn handgemaakt en elk uniek. De Beautiful Bulb is te verkrijgen in verschillende vormen en kleuren.


Licht Studio Annebet Philips


Studio Annebet Philips

Jacob van Lennepkade 350-2

1053 NK Amsterdam

www.annebetphilips.com

www.annebetphilips-webshop.com