Warema

Wij bij WAREMA houden ons gepassioneerd bezig met zonlicht. We willen dat iedereen, thuis en op het werk, zelf kan beslissen hoe veel zonlicht bij zijn eigen welbehagen past. Daarvoor ontwikkelen wij het complete assortiment aan zonweringsproducten voor binnen en buiten, alsook moderne besturingssystemen en innovatieve technologieën, die precies dat mogelijk maken.

Met ons Outdoor Living productassortiment wordt de tuin tot „woon-comfort-kamer“. Zonweringsproducten met textiel veranderen balkon en terras in nieuwe lievelingsplekken in het buitenbereik. Bijzonder Home Comfort in de woonruimte wordt gecreëerd door buitenjaloeziëen en rolluiken, door optimale dosering van het daglicht. Binnen het Smart Home bereik is vaak een vinger tip al voldoende om het binnenklimaat naar eigen wens te regelen. Daarbij zal het energieverbruik voor verwarming en kunstlicht door de intelligente besturing duidelijk verminderen. Hoe de individuele behoeftes ook uitzien, wij bieden voor iedereen de passende oplossing.

Beurs Eigen Huis Warema zonwering
Beurs Eigen Huis Warema zonwering
Beurs Eigen Huis Warema zonwering
Beurs Eigen Huis Warema zonwering
Beurs Eigen Huis Warema zonwering

DE JUISTE (VER)BOUWEXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE

Een zonkamer in de tuin

Vergroot je persoonlijke vrijheid buiten en geniet van een extra kamer onder alle weersomstandigheden. Het buitenleven onder een lamellendak op je eigen terras of in de tuin. Geniet het hele jaar door van de buitenlucht, de zon en de natuur.

Daarom kies je voor een warmtepomp

Of het nu is omdat de cv-ketel aan vervanging toe is, je stappen wilt zetten op het gebied van duurzaamheid of gaat (ver)bouwen: de manieren van het verwarmen of koelen van je huis kan zomaar tot nieuwe dilemma’s leiden, want het aanbod is groot en de verschillen zijn klein. Waar kies je voor, en waarom?

4 Combinaties met natuursteen

Wist je dat je met Natuurgevelsteen mogelijkheden hebt om met verschillende combinaties iets prachtig te creëren? Zo heb je verschillende mogelijkheden met stucwerk, hout, koper en gebakken gevelsteen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring