Wat kan Kozijnen.com voor u betekenen

Kozijnen.com is een gratis offerte vergelijker voor u als oriënterende consument op kozijnen-, ramen- en deuren-gebied. Wilt u weten wat de kosten van een kozijn, raam of deur renovatie zijn? Wij sturen uw offerte-aanvraag direct naar maximaal 6 kozijn producerende leveranciers zodat u de beste deal kunt sluiten. U ontvangt van de voorgestelde kozijn leverancier een offerte op maat. De productrange van kozijnen is breed, denkt u onder meer aan: aanbouw, dakkapel, dak- kozijn/ramen, binnen en buiten deur kozijnen, garagedeuren, kozijnen aluminium, kozijnen hout, kozijnen kunststof, ramen, schuifpuien, schuifdeuren (interieur), serre's, terrasoverkapping, uitbouwen. Vrijwel in elke opening in uw woning heeft u te maken met kozijnen. Wij helpen u verder bij de prijs oriëntatie.


Kozijnen.com

Snel inzage in renovatiekosten

Als huiseigenaar kunt u via Kozijnen.com dus snel inzage krijgen in de renovatiekosten van uw kozijnen, ramen en deuren. Het is voor u als huiseigenaar belangrijk om vroegtijdig inzage te hebben in renovatiekosten, zodat u hiermee rekening kunt houden in uw meer-jaren-onderhouds-begroting van uw woning. Zit uw woning in een VVE waar veel kozijn, raam of deur onderhoud tegen hoge kosten voorkomt kan renovatie uitkomst bieden om de maandelijkse VVE bijdrage acceptabel te maken of houden.

Energie kosten besparing

De huidige ontwikkelingen op kozijn en glas gebied heeft niet stil gestaan. Zo is er inmiddels drie dubbel glas en zijn er energiezuinige houten en kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien ontwikkeld. De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) speelt een steeds belangrijker rol. Door de vraag naar energiezuinige woningen, is het van groot belang om alle bouwkundige elementen van een woning daarin te betrekken. Als de gevels en het glas van een woning zeer goed geïsoleerd worden, is het kozijn het belangrijkste warmtelek. De zeer scherpe normen voor de warmtedoorgangscoëfficiënt van een raam wordt uitgedrukt in U-waarde; hoe lager deze waarde, hoe minder energieverlies. Door het toepassen van energiebesparende constructies worden U-waardes 1,0 gehaald.

Vanaf 1 maart 15% BTW voordeel

De nieuwe BTW regeling uit het Woonakkoord van de regering biedt mensen die hun woning verbeteren een fors investeringsvoordeel. De regeling houdt in dat voor het arbeidsdeel van renovatie in de bouw geen 21% maar 6% BTW wordt gevraagd. Deze maatregel is tijdelijk, en geldt vanaf 1 maart 2013. Bedrijven hoeven dus minder BTW af te dragen. Dit voordeel kunnen zij doorgeven aan de particulier.

Hoe werkt het?

U start uw offerteaanvraag op Kozijnen.com door het invullen van uw postcode. Vervolgens vult u uw naam, adres en woonplaats in en geeft u de geschatte datum aan wanneer de renovatie moet plaats vinden. Maak u offerteaanvraag compleet door het toevoegen van foto’s van de betreffende kozijnen, maatvoerings tekeningen en uitgebreide omschrijving, bent u onbekend de kozijn mogelijkheden, dan kan de leverancier u helpen bij uw keuze. Tot ziens bij Kozijnen.com