WEBINARS | BOUWEN


Heb je bouwplannen, laat je dan goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Waar ga je beginnen, waar moet je rekening mee houden, welke opties zijn er? Er zijn zoveel keuzes te maken. We helpen je graag op weg en bieden hier een paar inspirerende webinars die je helpen bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van je droomhuis.

Webinar bouwen verbouwen interieur droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: NATUURLIJK BOUWEN MET HOUT

Natuurlijk bouwen met hout: alles kan! Maar wat zijn de voordelen van bouwen met hout. En wat doet houtbouw voor het leefklimaat in huis? Is bouwen met hout wel goed voor de natuur? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in dit webinar. En uiteraard krijg je heel veel voorbeelden te zien.

Laat je informeren en inspireren door de experts van Scanabouw en bekijk het webinar. Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie:  Laura Broekhuis & Ivo Hommel, Scanabouw
Duur webinar: 25-30 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: NATUURLIJK BOUWEN MET HOUT

Webinar staalbouw huis bouwen droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: STAALFRAMEBOUW & MODERNE ARCHITECTUUR

Bouwen met staalframe zien we steeds meer terug bij woningen. Waarom? Staalframebouw heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier van bouwen en past perfect in de wereld van de moderne architectuur.

Nieuwsgierig? Volg het webinar verzorgd door BAAS Architecten en wellicht is het ook iets voor jullie nieuwe huis. Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Roy van Hoorn, BAAS Architecten
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: STAALFRAMEBOUW & MODERNE ARCHITECTUUR

Webinar natuurlijk efficient bouwen en renoveren Beurs Eigen Huis

WEBINAR: NATUURLIJK BOUWEN & RENOVEREN

Wie droomt er niet van een woning die ademt, energiezuinig en gezond is? We laten je tijdens dit webinar kennis maken met een isolerend bouwmateriaal: hennepblokken van Isohemp. Een doeltreffend omhulsel voor je woning waarmee duurzaam bouwen en renoveren mogelijk wordt gemaakt. Zo zorg je op een natuurlijke wijze voor een lage energierekening en een prettig binnenklimaat.

Bekijk snel dit webinar en maak van jouw woning ook een duurzame woning! Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Dirk van Impe, Isohemp
Duur webinar: 10-15 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: NATUURLIJK BOUWEN & RENOVEREN