WEBINARS | INTERIEUR


Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van je droomhuis of het creëren van je droomtuin? We hebben een paar toffe webinars voor je klaar staan. En wil je als een echte interieurprofessional je ideeën over je huis op papier kunnen zetten? Volg dan de interieur-tekenworkshop. Bekijk de webinars en de workshop snel en je kan aan de slag in je huis en tuin. Veel plezier!

Webinar een luxe interieur Beurs EIgen Huis

WEBINAR: HOE REALISEER JE EEN WONING WAAR AL JE WOONWENSEN WERKELIJKHEID WORDEN?

Een succesvolle verbouwing met als resultaat een droomhuis, dat wil iedereen. Maar hoe doe je dat? Estetica Design & Build neemt je in dit webinar mee in hun aanpak waardoor alle woonwensen werkelijkheid worden. Middels praktijkvoorbeelden laten ze zien hoe leuk verbouwen kan zijn, hoe je tijd en kosten bespaart, maar ook bouwstress voorkomt.

Presentatie: Melissa Tabbers & Gökhan Çiftci | Estetica Design & Build
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: HOE REALISEER JE EEN WONING WAAR AL JE WOONWENSEN WERKELIJKHEID WORDEN?

 

Webinar bouwen verbouwen interieur droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: JE INTERIEUR IN BALANS, HOE DOE JE DAT?

Een passend interieur begint bij de juiste combinatie van o.a. vorm, kleur, routing en licht. Woon dit webinar bij en je ontvangt de beste tips van interieurontwerper Bernard ter Horst van Helpmijnhuisinrichten.nl om het optimale uit je huis te halen.

Hoe deel je ruimtes logisch in en hoe komen sfeer, stijl en comfort samen? Pen en papier in de aanslag dus om aantekeningen te maken tijdens het webinar. Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Bernard ter Horst, Helpmijnhuisinrichten.nl
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: JE INTERIEUR IN BALANS, HOE DOE JE DAT?

Interieur tekenworkshop Olga Adler Realiseer je droomhuis

WORKSHOP: LEER SFEER INTERIEURS TEKENEN MET OLGA ADLER

Hou jij van interieurstyling en wil je graag met je huis aan de slag? En zou je jouw ideeën wel eens op papier willen zetten? Volg dan deze gratis workshop en leer de mooiste sfeer interieurs tekenen met Olga Adler van Interior Sketch.

Tijdens deze workshop neemt Olga je mee in de eerste beginselen van het tekenen. Je gaat aan de slag met het tekenen van verschillende texturen en ze laat je kennismaken met haar online tekenschool.

Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Olga Adler, Interior Sketch
Duur webinar: 20-25 minuten

BEKIJK DE WORKSHOP: INTERIEUR TEKENEN