WEBINARS | INTERIEUR & TUIN


Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van je droomhuis of het creëren van je droomtuin? We hebben een paar toffe webinars voor je klaar staan. Kijk ze snel en je kan aan de slag in je huis en tuin. Veel plezier!

Webinar bouwen verbouwen interieur droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: JE INTERIEUR IN BALANS, HOE DOE JE DAT?

Een passend interieur begint bij de juiste combinatie van o.a. vorm, kleur, routing en licht. Woon dit webinar bij en je ontvangt de beste tips van interieurontwerper Bernard ter Horst van Helpmijnhuisinrichten.nl om het optimale uit je huis te halen.

Hoe deel je ruimtes logisch in en hoe komen sfeer, stijl en comfort samen? Pen en papier in de aanslag dus om aantekeningen te maken tijdens het webinar. Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Bernard ter Horst, Helpmijnhuisinrichten.nl
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: JE INTERIEUR IN BALANS, HOE DOE JE DAT?

Webinar tuin tuinontwerp droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: HOE CREËER JE JOUW DROOMTUIN?

Een droomhuis, daar hoort een droomtuin bij! Maar hoe ontwerp en creëer je die droomtuin? Waar begin je, waar moet je rekening mee houden, wat zijn de nieuwste trends en materialen, etc.?

Jurgen Smit, bekend van diverse tuinprogramma's en het YouTube-kanaal tuinmanieren, neemt je mee in het proces, laat mogelijkheden zien en geeft heel veel tips. Bekijk snel zijn webinar en maak ook van jouw tuin een droomtuin! Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie: Jurgen Smit, Jurgen Smit Tuinen/Tuinmanieren.nl
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: HOE CREEËR JE JOUW DROOMTUIN?