Weg met streetview

Nieuw huis, nieuwe buren, nieuwe buurt of gewoon een nieuwe tuin, maar wel gesteld op privacy? Een schutting is de snelle ietwat kille oplossing, een natuurlijke heg de mooiere. Wordt voor een heg gekozen dan blijkt de tuin de eerste 6 à 8 jaar toch echt streetview te hebben. Omdat iedereen recht heeft op instant genieten revolutioneert QuickHedge de natuurlijke heg.

Geen jarenlang opgroeien maar meteen een kant en klare heg in hapklare brokken. Prachtig onderhouden heggen worden per meter geplaatst. Volgroeid, 2 meter hoog en blakend van gezondheid. Beuken, haagbeuken, prunus en vele andere soorten zijn leverbaar. De haagelementen zijn snel en eenvoudig te planten door een hovenier.

Doordat de wortels van de haag steeds bijgewerkt worden blijft de kluit klein en zijn er extra haarwortels om op een nieuwe plek snel aan te slaan. Bovendien staat de kluit van de QuickHedge in een doos, waardoor het vocht beter behouden blijft en verschillen in grond slechts langzaam doordringen. Deze milieuvriendelijke doos wordt in één maand in de grond afgebroken. Op deze manier wordt gegarandeerd dat elke heg optimaal gedijt. Na plaatsing wordt een speciaal druppelsysteem aangebracht waardoor de plant verzekerd is van voldoende water.

Direct beschut woongenot met prachtig groen uitzicht dus. Maar ook ecologisch verantwoord. Liever geen heg in de grond maar een afscheiding op het terras? De heggen zijn ook in grote terrasbakken leverbaar. En door de veelheid aan soorten ook heel geschikt als tussenwandje of kant-en-klare blikvanger in de tuin.

 

Inspiratie opdoen van alle haag-mogelijkheden? 

Neem dan een kijkje op quickhedge.nl.