Welkom Thuis bij Tieleman Keukens

Op 'het kookeiland van Nederland' vindt u in Middelharnis op het eiland Goeree-Overvlakkee, Tieleman Keukens. Het hechte familiebedrijf heeft naast de titel 'Beste Zelfstandige Winkel van Nederland' tevens de eer al 3 keer te zijn uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland.


Tieleman Keukens

Beleving

Een bezoek aan de prachtige showroom van Tieleman Keukens is een ware beleving.


Meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. Maar er is nog veel meer! Een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstationcentre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en unieke omgeving.


Tieleman Keukens

Zelf keuken ontwerpen

Experimenteer met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Gemakkelijk en snel aan de slag zonder inlogprocedures? Ook daarvoor ben je bij Tieleman Keukens aan het juiste adres.


Ga hier gelijk aan de slag met het ontwerpen van jouw keuken


Tieleman Keukens

Keuken trends

Bij Tieleman Keukens vindt u uiteraard de laatste keukentrends. De trends van nu is de echte leefkeuken, niet alleen functioneel maar ook als een verlengstuk van de woonkamer. Zwevende keukenblokken, grote wandopstellingen en losstaande werkeilanden zijn kenmerkend. De keuken wordt als het ware één met de woning. Meubelen worden doorgetrokken en kleuren worden afgestemd op het interieur. Bij elk keukenonderdeel wordt zowel door de fabrikant als de consument meer gekeken naar duurzame materialen.


Lees hier meer over de laatste keukentrends


Tieleman Keukens

Woonmaanden

Van 1 september tot en met 31 oktober 2012 viert Tieleman Keukens naar Jubilieum Woonmaanden. Een mooi moment om nu Tieleman Keukens te bezoeken want zij vieren dan hun 50 jarig jubilieum met veel extra's, te winnen prijzen en acties.


Lees hier meer over de Woonmaand en het Jubilieum


Tieleman Keukens