Woontrend Zuurstokroze, Grasgroen en Goud

Fris, verleidelijk en vredig dat zijn de kernwoorden voor het nieuwe designinterieur. Net als in de mode, kan ook het interieur niet om kleur heen!

Zuurstokroze, grasgroen

Denk aan zuurstokroze, grasgroen en een vleugje goud. Mix dit met een stip of streep en je hebt gegarandeerd een expressief en energiek interieur. De witte basis zorgt niet alleen voor een fris geheel maar geeft ook gevoel alsof je woont in een studio, waar wonen natuurlijk mag!


Woontrend

Goud, brons & koper

Goud heeft zijn economische waarde de laatste jaren bewezen en doet dat nu ook in het interieur. Goud, maar ook brons en koper, geven glans aan deze woonmodetrend! We associëren dit edelmetaal met rijkdom en decadentie, maar opgenomen in een fel kleurenpalet is het resultaat verleidelijk en verfrissend.


Woontrend

Energie & expressie

De zoektocht naar (meer) energie gaat ook binnenshuis door. Thuis kom je tot rust, maar zeg nou zelf: we zitten liever bewust en ontspannen op de bank, dan uitgeteld en uit noodzaak. Zoals we de zon in de lente verwelkomen, zo nodigen we nu een expressief kleurenpalet uit in ons huis. Kom binnen en laat het interieur stralen! De combinatie van roze en rood zorgt voor een warme tropische sfeer. Geel is onmisbaar! Combineer deze zonnige kleur met grasgroen of koningsblauw. Een energiek interieur, daar kan geen vitaminepil tegenop!


Meer informatie over je eigen huis en inrichting vind je hier


Woontrend


Styling: Floor Knaapen, Anne-Sophie Markus

Fotografie: Floor Knaapen

Assistent: Julia Oosterwegel

Tekst: Priscilla de Putter, Perscentrum Wonen

Model: Daniela/De Boekers

Visagie: Aga Urbanowicz/Angelique Hoorn

Deze productie werd mogelijk gemaakt door: Perscentrum Wonen

Met dank aan: Dutch Style Company