Zo geniet je langer van je terras


Lekker lang natafelen, borrelen met vrienden of spelletjes spelen op je buitenterras. Het is heerlijk om jouw balkon of tuin je tweede woonkamer te kunnen noemen. Want elk droomhuis verdient het om een droomtuin te hebben. Een plekje om heerlijk weg te kunnen dromen of tot rust te komen met je gezin. Helaas is het in Nederland lang niet altijd mogelijk om lang buiten te blijven zitten.

Terrasverwarmer tuin balkon buiten leven Beurs Eigen Huis

Een warm plekje in jouw tuin
Heb je net jouw terras onder handen genomen, kun je er door de temperatuur niet zo lang van genieten als dat je wilt. Heel jammer en ook zeker onnodig! Als jij van de buitenlucht houdt en graag de avonden op je eigen terras wilt verlengen is een terrasverwarmer een hele goede optie. Het zorgt voor dat extra beetje warmte waardoor jij langer in je tuin te vinden bent. Denk je eraan om terrasverwarming te nemen, ga dan eerst goed na wat voor plaats je wilt verwarmen.

Veranda, open terras of serre
Dit is de eerste vraag die je jezelf stelt voordat je een keuze kunt maken. Ga je een open ruimte, deels afgesloten of volledig afgesloten ruimte verwarmen. Een elektrische terrasverwarmer is in alle drie gevallen een geschikte optie. Een terrasverwarmer op gas is in een open ruimte ook een optie, maar in een (deels) afgesloten ruimte een minder verstandige optie. In een volledig afgesloten ruimte kan dit zelfs voor een gevaarlijke situatie zorgen.

Terrasverwarmer tuin balkon buiten leven Beurs Eigen Huis

Directe warmte en veel comfort
Niet meer met een dikke trui, lange broek en 2 dekentjes buiten hoeven zitten: dat klinkt best fijn toch? Met een elektrische terrasverwarmer geniet je van de directe warmte en daarnaast is deze vorm van terrasverwarming goedkoper in gebruik. De meeste modellen zijn geschikt voor elk soort terras, tuin of balkon. Het maakt dus niet uit of je een klein balkon, grote tuin of dakterras hebt: deze terrasverwarmers houden je warm.

Een vaste plek of juist heel flexibel
Heb je een een veranda? Dan is een hangende terrasverwarmer waarschijnlijk helemaal geschikt. Je zult deze niet snel hoeven te verplaatsen. Heb je een grote tuin en wil je jouw terras vaker verplaatsen? Met een staande terrasverwarmer ben je heel flexibel en maak je in principe van elk plaats in jouw tuin een heerlijke verwarmde plek! Voor ieder soort tuin of terras is er een geschikte terrasverwarmer te vinden.

Geniet langer
Het belangrijkste doel van terrasverwarming in jouw tuin is dat je simpelweg langer kunt genieten van jouw plekje buiten. Geef jouw tuin de verdiende aandacht en zorg ervoor dat het een nog fijnere plek wordt. Met warme temperaturen, maar ook zeker met lagere temperaturen. Want bij een droomhuis, hoort een droomtuin!