Zo koop je een fijne slaapbank


Hard bezig met de inrichting van je nieuwe woonkamer? Dan is een fijne slaapbank de investering dubbel en dwars waard. Tegenwoordig zijn er heel veel slaapbanken die er trendy uitzien. Lekker zitten en moeiteloos uit te klappen zijn tot een heerlijk bed. Ook allerlei handige opbergmogelijkheden herbergt dit wondermeubilair in zich! Waar let je op bij de aanschaf van een slaapbank?

Slaapbank REALISEER JE DROOMHUIS

3 tips voor het kopen van een slaapbank
 

  1. Als je de kans hebt om de slaapbank te testen, doe dit! Liever niet online shoppen dus, maar echt naar de winkel toe. Zo kun je uitproberen hoe de bank zit. En of het uitklappen van de bank ook echt zo gemakkelijk gaat als jij wilt. Verder kun je in de winkel ook meteen de extra’s op andere modellen bekijken en uitproberen.
  2. Tip twee is research uitvoeren. Oftewel: kijk eens wat er allemaal te koop is aan slaapbanken. Wil je een slaapbank met eiland? Eentje die voor 2 personen is of waar juist meer mensen een zitplek op hebben? Als je weet wat er mogelijk is, kun je beter een keuze maken uit de verschillende slaapbanken. Een slaapbank kopen geeft je op een slimme manier extra gastvrijheid én ruimte.
  3. De laatste tip is om te investeren. Kies liever een wat duurdere slaapbank met een fijne stof en goed zitcomfort. Dan een zitbank die eigenlijk voor geen meter zit en waarbij de uitklapfunctie belabberd zit. Slapen doe je toch al snel een uurtje of 8 en een goed bed is hiervoor onmisbaar. Bezuinig liever niet op de nachtrust!

Goede garantievoorwaarden en diverse modellen
Je bent eruit, je wilt voor een goede slaapbank gaan. Top idee. Op Boxspring Xpert kun je diverse slaapbank modellen bekijken. De vele mogelijkheden zullen je verrassen. Van pocketvering tot opbergmogelijkheden in de armleuningen. Er zijn de laatste jaren allerlei inventieve opbergmogelijkheden bedacht! En iedere slaapbank zit én ligt heerlijk. Verder krijg je bij de slaapbanken van Boxspring Xpert ook een goede garantieregeling. Mocht er in de eerste 2 jaar na aankoop iets met de slaapbank zijn, dan heb je recht op 100% garantie.

Maak je inrichting extra gezellig
Op een bank kun je met kussens de hele kamer eenvoudig sfeer geven. Satijnen kussens geven een luxe uitstraling. Pasteltinten brengen rust in je interieur. En als het eenmaal tijd om te slapen is, kan er eenvoudig een bed van gemaakt worden.

Een slaapbank is op eigen risico. Want ze zitten zo lekker, dat het goed kan dat je per ongeluk in slaap valt..