Dé finishing touch voor je droomhuis

Als jij voorwerpen hebt waarvan je denkt dat deze een mooie plek in je interieur verdienen, overweeg deze dan in te lijsten. Met de juiste lijsten kun je een brief, medaille, foto, verzamelingen en diploma’s op een stijlvolle manier in je interieur opnemen en laten zien waar je trots op bent. Door iets in te lijsten maak je er een unieke inrichting van, met een persoonlijke stempel en stijlvolle muurdecoratie. Heb je een muur die wel wat opgefleurd kan worden, heb je een dressoir dat iets te kort komt of heb je belangrijke spullen die het niet verdienen in de la gelegd te worden? Het antwoord is: lijst het in.

Wooninspiratie interieur trends REALISEERJEDROOMHUIS

Wat kun je allemaal in lijsten plaatsen?
Lijsten zijn echt niet meer alleen voor foto’s. Je kunt van alles in een lijst plaatsen, als je maar creatief genoeg bent. De lijst hoeft alleen een glasplaat te bevatten, dus ook dikkere voorwerpen kunnen worden ingelijst.

●      Verzamelingen: heb je een verzameling, dan kun je je belangrijkste stukken in een lijst plaatsen. Postzegels, bordjes, modelautootjes, een puzzel, kurken en kaarten; het zijn slechts enkele voorbeelden van voorwerpen die je in een lijst kunt plaatsen en tentoon kunt stellen in je kamer.

●      Brieven of kaarten: de communicatie in deze tijd gaat snel en digitaal. Een echte brief die je ontvangen hebt of een kaart is automatisch speciaal. En als iemand daar dan ook een speciale boodschap op geschreven heeft, dan wordt dat alleen maar versterkt. Lijst je mooiste brief of kaarten in en je wordt elke dag aan de mooie woorden herinnerd.

●      Diploma’s: als laatste verdient een belangrijk diploma natuurlijk ook een plek in een mooie lijst. Het is een bewijs van iets dat jij bereikt hebt en een zwemdiploma is net zo belangrijk als een bul van de universiteit. Niet alleen mag je pronken met wat je gedaan hebt, een ingelijst diploma heeft ook een hele stijlvolle en luxe uitstraling.

Verschillende soorten lijsten
Nu je weet wat je in wilt lijsten, moet je daar een lijst bij uitkiezen. En dan is de keuze groot. Er zijn moderne- en klassieke lijsten, er zijn lijsten in allerlei kleuren, glans en mat, dik of dun, van hout of een ander materiaal, met een motief of snijwerk, enzovoorts. Het soort lijst dat je kiest heeft invloed op het complete uiteindelijke resultaat. Je wilt een lijst die past in je interieur en die het voorwerp dat je erin wilt plaatsen eer aandoet. Denk hier dus goed over na en bekijk al je opties voordat je een keuze maakt.

Laat het aan de specialisten over
De beste manier om de ideale lijst te vinden is om het over te laten aan de specialisten. Bij Verno.com kies je zelf wat je wilt inlijsten en zij doen daarna de rest. Ze maken zelf een unieke lijst voor je en leveren het uiteindelijke product zelf bij je af. Op die manier weet je zeker dat je een perfecte lijst krijgt en je weer een stapje dichterbij het realiseren van je droomhuis bent!