Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis foto VJ19

Praktische informatie

Alle praktische informatie over Beurs Eigen Huis, deelnemers, sprekersprogramma, etc. hebben we hier voor je verzameld. 

Voorjaarseditie 2021
12 t/m 14 maart 2021 | Jaarbeurs Utrecht

Bestel Tickets

Route & Contact

 

Adres Beurslocatie
Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | Utrecht

Voorjaarseditie 2021
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021 (open van 10-17 uur)

076 - 571 03 51

 

Bestel tickets

 

Beurs Eigen Huis verbouwen bouwen interieur tuin droomhuis

Sfeerimpressie

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Nieuwsgierig? Bekijk de sfeerimpressie en laat je overtuigen om een bezoek aan de volgende editie in je agenda te zetten.

Beurs Eigen Huis droomhuis realiseren bouwen verbouwen

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen.

Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Handig, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Oppas hoeft niet meer geregeld te worden, dus zet de datum van de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda en bestel alvast tickets met korting! 

PROFITEER VAN DE ONLINE KORTING

 

 

Beurs Eigen Huis Jaarbeurs Utrecht realiseer je droomhuis

Slim (ver)bouwen!

Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing komt veel kijken. Offertes vergelijken, een vergunning aanvragen en de financiering regelen. Vereniging Eigen Huis helpt je door het hele (ver)bouwproces met advies, exclusieve diensten, collectieve (inkoop)kracht en ledenvoordeel. Ze beantwoorden vragen als: wat gaat het kosten? Hoe kan je het financieren? En waar moet je op letten bij de oplevering? Ze helpen je graag de bekende valkuilen te ontwijken.

Vereniging Eigen Huis is ook aanwezig op Beurs Eigen Huis. De specialisten van Vereniging Eigen Huis geven dagelijks presentaties op het sprekerspodium. Kom naar de presentaties en stel je vragen in de Vereniging Eigen Huis stand. Zo komt je droomhuis stap voor stap dichterbij.

Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen een aantrekkelijke korting voor de beurs. Houd voor deze beursaanbieding de nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine in de gaten. En ben je nog géén lid? Koop dan het aantrekkelijke combiticket.

Benieuwd wat er op de beurs te zien is?

Bekijk de deelnemers en stippel jouw route uit!