Glass Inside Nederland

Glass Inside Nederland Glass Inside Nederland
Glass Inside Nederland Glass Inside Nederland Glass Inside Nederland
Glass Inside Nederland

’s-Gravenzandseweg 16a
2291 PE Wateringen
info@glassinside.nl
Tel: 0174-296668
www.glassinside.nl
Stel je vraag

‘De ‘Like Steel’ lijn is ongeveer een jaar geleden ontwikkeld door Glass Inside. Onder de naam Industriële lijn bracht Glass Inside als eerste een industriële pendeldeur op de markt. De vertrouwde hardglazen pendeldeur werd omkleed met zwart gecoate aluminium profielen. Hiermee creëerde de interieurglas-specialist een stoere deur die prima kan concurreren met de traditionele stalen deur. Staal heeft een geweldige uitstraling wanneer dit wordt gebruikt in het interieur. Met name de stalen kozijnen zijn erg geliefd. Het is alleen ook een zwaar, bewerkelijk en prijzig product. De Industriële glazen pendeldeuren van Glass Inside gaven een nieuwe mogelijkheid om de geliefde stalen look te creëren op een veel vriendelijkere manier.

 

De Industriële pendeldeuren waren binnen korte tijd een enorm succes. Al snel volgde ook de mogelijkheid glazen schuifdeuren, wanden, spiegels en balustrades te omkleden met het Industriële jasje. Ondertussen heeft de Industriële lijn van Glass Inside een eigen merknaam gekregen: Like Steel.

De Like Steel lijn is zelfs te vinden op een eigen website, www.likesteel.nl, en voorzien van een eigen logo. De Lijn is zo succesvol dat Glass Inside haar daarom trots zal presenteren op de Eigen Huis Beurs in Utrecht.

Dus, kom langs bij onze stand. Graag tot dan!’