Groenveste

Groenveste Groenveste
Groenveste Groenveste Groenveste
Groenveste

Achthoevenweg 34A
7951 SK Staphorst
info@groenveste.nl
Tel: 0522-701016
www.groenveste.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B2.60
Stel je vraag

Ontwerp, kies en beleef een woning waar je trots op mag zijn

Hoe Groenveste je aan een duurzame, betaalbare en ideale woning helpt

 

Groenveste biedt unieke woningen op maat. Woningen ontworpen onder een tijdloos, functioneel en architectonisch karakter. Waarbij we in ons ontwerp kiezen voor duurzame- en kwaliteitsbouwmaterialen. Niet onbelangrijk, staat onze liefde voor beeldbepalende details in het gehele bouwproces voorop.

 

Alles onder één dak

Tijdens het gehele proces zullen uw persoonlijke voorkeuren, waarden en woonwensen centraal staan. De eigen zeggenschap is van belang en de maatwerkmogelijkheden zijn groot. Dit kunnen we mogelijk maken door een innige band met u als bewoner op te bouwen, waarin luisteren het middel tot een uiteindelijk functioneel kwaliteitshuis is. Doordat het hele proces vanaf het ontwerp tot aan de oplevering onder één partij valt, heeft u altijd één en dezelfde vakkundige partner tegenover u staan.

 

Innovatief, efficiënt en betaalbaar

Door onze innovatieve bouwmethode kunnen we woningen vervaardigen tegen een voordelige prijs. Voordelig, maar wel met veel mogelijkheden. We werken met BIM, dit is een uiterst innovatieve software waarin onze gegevens en de gegevens van onze materiaalleveranciers direct toegankelijk zijn. Exacte afmetingen van alle onderdelen en de daarbij behorende kosten zijn direct bekend. Zo kan iedere opdrachtgever zijn maatwerkhuis ook voor zichzelf betaalbaar maken.

 

Hoogwaardige materialen

Kwaliteit staat voor ons voorop, we maken uitsluitend gebruik van halffabricaten van toonaangevende, innovatieve fabrieken die aan de meest recente duurzaamheidseisen voldoen. Doordat we beschikken over bouwfysische en installatietechnische kennis en kunde zorgen we ervoor dat alle aspecten binnen de woning in balans zijn, want alleen dan ervaart u de ruimte als een gerieflijke en fijne leefomgeving. Daarnaast bouwen we boven alle minimale eisen van het Bouwbesluit en door hoogwaardige installatie kunnen we zelfs energie nul woningen realiseren, 

die geen of nauwelijks energie verbruiken.

 

Virtuele beleving

In een geheel vrijblijvend gesprek presenteren we het ontwerp in 3D. Samen lopen we virtueel door de ontworpen woning, waardoor ideeën naar boven komen die u wellicht zelf nog niet had bedacht. Met als gevolg dat u tijdens het bouwproces niet tegen misplaatste verrassingen aan loopt. Door deze transparante, glasheldere werkwijze maken wij ons motto “alles in één keer goed” telkens waar. 

 

Heeft u bouwplannen? Groenveste helpt u graag in het gehele bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op, Groenveste helpt u graag in het gehele bouwproject. We nodigen je van harte uit om naar onze stand te komen.de koffie staat klaar.