GROHE Nederland

GROHE is ‘s werelds leidende leverancier van sanitaire producten, toegewijd aan het leveren van innovatieve producten op het gebied van water. Als internationaal merk streeft GROHE al decennia lang naar het leveren van de ‘Pure Freude an Wasser’ aan zijn klanten door middel van de merkwaarden: technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. 

In de afgelopen tien jaar heeft GROHE meer dan 300 design- en innovatieprijzen mogen ontvangen en belandde het onlangs in de top drie als één van de ‘meest duurzame grote merken van Duitsland’.
 

GROHE Nederland
Metaalstraat 2
2718 SW Zoetermeer
Beurs Eigen Huis - Grohe badkamer
Beurs Eigen Huis - Grohe badkamer
Beurs Eigen Huis - Grohe badkamer
Beurs Eigen Huis - Grohe badkamer
Beurs Eigen Huis - Grohe keuken

DE JUISTE BADKAMER EXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER INFORMATIE OVER BADKAMERS!

Haal kleur in je badkamer!

De badkamer van vroeger was een functionele ruimte die gericht was op persoonlijke hygiëne. De badkamer van nu is steeds belangrijker geworden en past bij de rest van het huis, met perfect op elkaar afgestemde elementen en kleuren. 

Badkamertegels uitzoeken? 3 tips!

Badkamertegels... Iets wat een behoorlijk lastige keuze is. Je wil ervoor zorgen dat je de juiste keuze gaat maken, maar hoe? Met deze drie tips kies jij gegarandeerd de juiste tegels die passen bij jouw badkamer. 

Thuisspa: de gezondheidsvoordelen

De gezondheids- en therapeutische voordelen van spa's zijn al lang bekend. De oude Grieken en Romeinen ontdekten deze voordelen toen ze baden bouwden in minerale en thermale bronnen. De voordelen van warm en gemineraliseerd water kunnen nu thuis worden toegepast.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring