Heerlijk douchen met kalkvrij water


Ben jij bezig met het realiseren van je droomhuis? Leuk! Dan ben je vast ook bezig met een gloednieuwe badkamer? Bij een nieuwe badkamer zijn er vaak een aantal ‘pronkstukken’ waar je echt bewust voor gekozen hebt. Die mooi zijn, die extra opvallen, die precies passen bij jouw smaak. De fraaie wastafel, de mooie vorm van de badkuip of bijvoorbeeld de douche met extra douchekoppen.

Regen- of stortdouche
Misschien heb je ook al wel gekozen voor een echte regen- of stortdouche. Een regendouche geeft extra comfort en ontspanning. Maar, dan wil je toch eigenlijk ook heerlijk zacht water. Goed voor je huid, goed voor je haar. Wat veel mensen echter vergeten is dat een regendouche veel water en waterdruk nodig heeft. Het is natuurlijk niet fijn wanneer je staat te douchen en de waterdruk voor een deel wegvalt omdat iemand anders in huis ook water pakt.

Waterontharder
De meeste waterontharders zorgen voor nog een beetje extra weerstand in de waterleiding en daarmee drukval. Dat is nu net niet wat je wilt wanneer je een regendouche hebt. Dan wil je die volle straal, heerlijk... altijd  én zacht water. Drukval dat is vanaf nu verleden tijd met de HighFlow ontharders. Speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij een regendouche. De HighFlow ontharder wordt na de watermeter op de waterleiding aangesloten. Door het unieke Pentair/Fleck besturingssysteem wordt de volle waterflow onthard en doorgelaten naar jouw stortdouche. Dus geen drukval door de ontharder.

Kalkaanslag
Hydrotense Europe is de leverancier van deze nieuwe technologie. Ze bieden waterontharders aan met een hoog volume en een doorstroom tot wel 70 liter per minuut. Geen last meer van waterdruk die wel eens wegvalt. Daarnaast heb je ook geen last meer van kalkaanslag, die mooie glazen douchewand die blijft mooi. Zonder dat je die elke dag hoeft af te nemen. Een ander vervelend verschijnsel wanneer je net een nieuwe badkamer hebt.

Specialist
Hydrotense Europe is specialist in waterontharding en waterzuivering. Bij Hydrotense kies je voor Amerikaanse technologie, in  Europa geproduceerd en met Nederlandse service. Een innovatieve ontharder die je jarenlang dagelijks plezier geeft van zacht water. Je kiest de ontharder die bij jouw situatie past. Niet te groot, niet te klein en zuinig in gebruik van regeneratiezout en spoelwater. Ze staan klaar voor al jouw vragen over  waterontharding en welke waterontharder bij jouw badkamer of huishouden past.

Waterzuivering
Wil je jouw leidingwater niet alleen onthard, maar ook extra gezuiverd hebben? Ook dat kan! Hydrotense levert sinds kort ontharders met ingebouwde chlorinator en actieve kool filtratie. Toepassingen die ervoor zorgen dat je water niet alleen onthard is, maar ook extra gezuiverd. Beter van smaak, helderder van aangezicht en .. veilig!