Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

KEUKEN | BAD

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Nieuwe keuken!

Zoek je een keuken voor je nieuwe huis of ga je je huidige keuken verbouwen? Wat je plannen ook zijn, je keuken wordt vast en zeker het middelpunt van je droomhuis. Laat je daarom goed adviseren en informeren. Welke keukenbladen, inbouwapparatuur, kranen en stijlen zijn er voor je keuken? Kom inspiratie opdoen bij Beurs Eigen Huis. Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst maar mee, want de aanwezige keukenexperts helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken.

 

Voorbereidingen

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in de voorbereidingen voor je nieuwe keuken. Tip: bestel je tickets online met korting.

Nog een tip: neem een kijkje in onze shop. Daar staan veel toffe boeken die je op weg kunnen helpen bij je verbouwingsplannen.

Beurs Eigen Huis foto VJ19

Nieuwe badkamer

De badkamer is een heerlijke plek in huis voor ontspanning. Een ruimte om goed over na te denken bij de bouw van je huis of als je gaat verbouwen. Er is zoveel mogelijk qua sanitair, tegels, douches, ligbaden, etc. En wat denk je van een mini wellness in je badkamer? Ook voor je nieuwe badkamer kom je dus inspiratie opdoen bij Beurs Eigen Huis.

 

Met korting naar de beurs

Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in de voorbereidingen voor je nieuwe badkamer en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel online je tickets met korting!

BESTEL TICKETS