LED grondspots voor in de tuin


LED Tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In gedachten heb je misschien al een idee wat voor een soort tuinverlichting je graag wil hebben. De laatste jaren willen steeds meer consumenten graag LED spots in de tuin. De spots worden in de tegel verzinkt en zorgen voor prachtige sfeerverlichting. Met Led prikspots kan je eventueel een pad maken. Je kan gasten bijvoorbeeld begeleiden naar de schuur of poort. Naast het maken van een pad kan je met LED inbouwspots de tuin sfeervol verlichten. 

LED inbouwspots spatwaterdicht voor in de tuin
Een nadeel is dat niet alle LED inbouwspots volledig waterdicht zijn. Je moet goed letten op de IP notering die bij de lamp staat. Bij de meeste inbouwspots kom je IP44 tegen. Dit wil zeggen dat de spots spatwaterdicht zijn. Als je de spot echt volledig in de regen wil zetten dan moet je kiezen voor IP67. Natuurlijk kan je wel LED inbouwspots gebruiken die spatwaterdicht zijn. Deze spots zijn iets goedkoper en kunnen prima onder een afdakje geplaatst worden. Steeds vaker bouwen we een veranda in de tuin. Het is sfeervol als de veranda mooi verlicht is. Met een veranda die spatwaterdicht is heb je een mooi alternatief.    

LED inbouwspots zijn ruimtebesparend
Heb je weinig ruimte in de tuin om tuinverlichting te plaatsen? Led inbouwspots zijn een mooi alternatief om de tuin toch uit te lichten. Het voordeel van LED spots is dat je eroverheen kan lopen. Als je gewone tuinlampen in de tuin hebt staan moet je er vaak omheen lopen. De inbouwspots nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig in de tuintegels te installeren. Je hoeft zo geen ruimte vrij te houden voor de verlichting in de tuin. Dit is natuurlijk perfect voor de kleine tuin!