Petra Hendriks interieurontwerp

Vanuit mijn (eigen) ervaring merk ik dat er tijdens het opgroeien van de kinderen een moment ontstaat dat de inrichting van het huis niet meer past. Het moment dat het speelgoed de woonkamer uit gaat en de kinderen steeds meer hun eigen weg gaan. We willen graag op de momenten dat we samen zijn, het ook makkelijk en gezellig gaat. De inrichting van toen ze nog klein waren helpt daar niet bij. Er is te weinig zitplaats, te weinig ruimte en toch heb je een 'balzaal' van een woonkamer. Die puzzel maken van nieuwe indeling, kleur, woon en leefstijl vind ik een feestje! Met als gevolg een woonkamer die weer past bij jou en je gezin.

 

Petra Hendriks interieurontwerp
Jacob Obrechtpark 18
5144 XC Waalwijk
Standnummer: DH14
stoel blauwe muur beurs eigen huis
tafel beurs eigen huis
rode wand side table beurs eigen huis
openhaard woonkamer beurs eigen huis
woonkamer beurs eigen huis

Reviews

Petra kan, wat ik zelf niet kon
Ik was al een tijdje aan het zoeken naar wat mijn huis nou mijn thuis maakt. Ik kon geen goede indeling vinden, zodat iedereen in huis zijn eigen ding kan doen. Petra heeft ervoor gezorgd dat alles goed samenkwam en we nu een heel fijn thuis hebben.
Paulien
13 Oct 2022
De woonkamer voelt erg fijn nu!
Petra heeft voor ons een interieur plan gemaakt waar we erg blij mee zijn. Ik stap nu met zo’n ander gevoel de woonkamer in.
Jenny kaandorp
25 Sep 2022
Interieurontwerp voor mijn tuinkantoor
Heel eerlijk? Ik had al meer 10 verschillende ontwerpen gemaakt op zo'n doe-het-zelf platform, maar ik kwam er niet uit. Ik had geen idee hoe ik mijn (kleine) kantoor praktisch én sfeervol zou kunnen inrichten. Ik schakelde Petra in. Ze stelde me een aantal korte vragen en ging aan de slag. Een week later presenteerde ze me haar ontwerp en ik was verbijsterd. Het past zó ontzettend goed bij me! De kleurcombinaties, de indeling, alles. En ik had het zelf zo nooit kunnen bedenken. Petra, ontzettend bedankt voor jouw hulp!
Janine
24 Sep 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring