WEBINARS | VERBOUWEN


Je huis verbouwen zorgt ervoor dat je je droomwoning krijgt. Maar h​​​​​oe pak je je verbouwing aan. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Wanneer je alle keuzes al vooraf gemaakt hebt en er een goede planning ligt ben je verzekerd van een stressvrije verbouwing. Wil jij ook het beste resultaat uit je verbouwing halen? Bekijk dan snel onderstaande webinars. 

Webinar bouwen verbouwen interieur droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: ZORGELOOS VERBOUWEN

Hoe kun je zorgeloos verbouwen en ook nog het gewenste eindresultaat krijgen? En hoe breng je jouw ideeën over naar de aannemer, zodat hij het plaatje in jouw hoofd begrijpt?

In dit webinar neemt interieurarchitect Percy van de Werve van Studio Inside Out je in 10 stappen mee en realiseer ook jij je droomhuis! Let op, dit is een herhaling, de chatfunctie werkt niet.

Presentatie:  Percy van de Werve, Studio Inside Out
Duur webinar: 15-20 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: ZORGELOOS VERBOUWEN

Webinar een luxe interieur Beurs EIgen Huis

WEBINAR: HOE REALISEER JE EEN WONING WAAR AL JE WOONWENSEN WERKELIJKHEID WORDEN?

Een succesvolle verbouwing met als resultaat een droomhuis, dat wil iedereen. Maar hoe doe je dat? Estetica Design & Build neemt je in dit webinar mee in hun aanpak waardoor alle woonwensen werkelijkheid worden. Middels praktijkvoorbeelden laten ze zien hoe leuk verbouwen kan zijn, hoe je tijd en kosten bespaart, maar ook bouwstress voorkomt.

Presentatie: Melissa Tabbers & Gökhan Çiftci | Estetica Design & Build
Duur webinar: 10-15 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: HOE REALISEER JE EEN WONING WAAR AL JE WOONWENSEN WERKELIJKHEID WORDEN?

Webinar moodboard droomhuis Beurs Eigen Huis

WEBINAR: VAN MOODBOARD TOT DROOMHUIS

Ga je verhuizen of verbouwen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je droomhuis? Volg dan dit webinar van interieurarchitect Percy van de Werve van Studio Inside out. Aan de hand van moodboards vertaalt zij de woonwensen van klanten naar diverse schetsontwerpen. Ze laat heel veel voorbeelden zien en geeft tientallen tips!   

Presentatie:  Percy van de Werve, Studio Inside Out
Duur webinar: 15 minuten

BEKIJK HET WEBINAR: VAN MOODBOARD TOT DROOMHUIS