Zelliges, de interieurtrend van 2020

Trend Alert! De hippe Zellige collectie. Van origine werden deze tegels vaak gebruikt in Arabische badhuizen, maar tegenwoordig vinden we ze terug in talloze interieurs.

Verwerking van de Zellige
Bij het maken van de tegels ontstaan lichte kleurnuances, waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. Dit maakt van elke tegel een uniek product dat karakter geeft aan welke ruimte dan ook. Ze passen perfect in een strakke en moderne inrichting, maar misstaan ook zeker niet in een landelijk interieur!

Dé finishing touch van je interieur!
Een Zellige heeft een levendig oppervlak en bevat prachtige kleurnuances. Zelliges worden uiteraard vooral toegepast in badkamers en als spatwand in keukens. Maar als accent in elke wand zorgt het product altijd voor een aangename verrassing. De bewust gekozen imperfecties zorgen voor een bepaalde mate van nonchalance en voor sfeer in iedere denkbare stijl. Zelliges zijn verkrijgbaar in een uitgebreid pallet aan kleuren, van Blue Gloss tot Vintage White, in het formaat 10x10 cm. Nieuwsgierig naar meer? Neem eens een kijkje bij Michel Oprey & Beisterveld.

Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen interieur tegels zelliges
Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen interieur tegels zelliges